Het gebouw van Zang en Vriendschap


De barEigen gebouw

Het Gebouw Zang en Vriendschap is voor veel bewoners van Haarlem een heel bekend gebouw. Dit gebouw aan de Jansstraat 74 zwart, staat in het centrum van Haarlem om de hoek van de Grote Markt. Het gebouw is in 1915 opgeleverd, en heeft zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant een klassieke uitstraling.
In het gebouw is een grote zaal met een uitstekende akoestiek en deze is uitgerust met een moderne luchtverversingsinstallatie die voldoet aan het nieuwste bouwbesluit. Het gebouw wordt door amateur- en professionele korenverenigingen en ensembles veelvuldig gebruikt voor repetities en optredens.

Verhuur van de zaal

De zaal van Vereniging Het Gebouw Zang en Vriendschap is voor culturele doeleinden te huur. Er is een podium van 21 m2 (7 x 3) met dimbare podium verlichting (aan het plafond) aanwezig. De maximale capaciteit van de zaal is 125 personen. Er is voldoende zitgelegenheid en er is een Yamaha C7 vleugel. Een geluidsinstallatie met draadloze microfoons is aanwezig. Standaard hangen er boven het podium twee geluidsboxen en op verzoek kunnen er nog twee boxen elders in de zaal geplaatst worden. De huur bedraagt € 225,00 per dagdeel. Huurders tekenen een contract waarin alle afspraken in staan omschreven. De zaal kan in iedere gewenste indeling opgeleverd worden, denk bijvoorbeeld aan een theater opstelling, of in een U-vorm. De zaalindeling vindt plaats met inachtneming van de veiligheidsvoorschriften, bijvoorbeeld over het vrijhouden van de nooduitgang

Consumpties

 De zaal beschikt over een volledig ingerichte bar en er worden naast koffie en thee ook diverse fris- en alcoholhoudende dranken geschonken. Bij verhuur van de zaal zullen altijd barvrijwilligers aanwezig zijn. Er wordt contant afgerekend of per pin. U kunt ook gratis van ons wifi-netwerk gebruik maken:

  Wifi: Zang en Vriendschap  en Wachtwoord: Sinds1830.

Toegankelijkheid mindervaliden

De zaal is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Door middel van een oprijplank kunnen gewone rolstoelen en elektrisch aangestuurde rolstoelen het gebouw goed in- en uitgaan. Als u van deze faciliteit gebruik wilt maken horen we dit graag van u. Er is een mindervaliden toilet op de begane grond aanwezig.

Voor verdere informatie en/of een offerte

Voor informatie kunt u contact opnemen met Peter Bruining 06 - 53 756 338 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


IMG 3639
IMG 3639